• nike joggesko
  • adidas joggesko
  • asics joggesko
  • new balance joggesko
  • mizuno joggesko
  • Under Armour joggesko
  • saucony joggesko
  • reebok joggesko

Gjeldende betingelser

Velkommen til www.runnernorge.com

Følgende vilkår regulerer din bruk av dette nettstedet. De beskriver dine rettigheter og ansvar. Hvis du blar, besøk eller handle på dette nettstedet samtykker du i å være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke er enig med noen av disse vilkårene, må du ikke bruke denne web site.In sammenheng med dette nettstedet, "vi" og "oss" betyr www.runnernorge.com og "du" betyr at du som kunde eller bruker av denne nettsiden.

Disse vilkårene sammen med din bestilling, utgjør hele avtalen mellom deg og oss for levering av produkter. Ingen andre vilkår som gjelder. Kontrakten kan ikke endres hvis vi er enige om å variere det skriftlig eller via e-post.

www.runnernorge.com forbeholder seg retten til å foreta endringer i disse vilkårene til enhver tid på grunn av hyppige endringer i Internett-teknologi og gjeldende lov. Derfor bør du sjekke disse vilkårene fra tid til annen for slike endringer.

Sikkerhet

Når du registrerer dine personlige opplysninger til å legge inn en bestilling, er en sikker server som brukes. Secure Sockets Layer (SSL) krypterer informasjonen du sender via dette nettstedet. Vi gir ingen garanti med hensyn til styrke eller effektivitet som kryptering og www.runnernorge.com ikke ansvarlig for hendelser som følge av uautorisert tilgang til informasjonen du gir.

Produktbeskrivelser

Vi gjør alt Endeavour å være så nøyaktig som mulig når du beskriver produkter på denne nettsiden. Men kan vi ikke garantere at produktbeskrivelser eller annet innhold på dette nettstedet er nøyaktig, fullstendig, pålitelig, aktuell, eller feilfritt.

Noen representasjoner, garantier eller betingelser med hensyn til produkter som er nevnt i denne nettsiden skal være underlagt, styrt av, og som nevnt i den aktuelle kontrakten som regulerer levering av samme. Bestilling av produkter

Du kan legge inn en bestilling ved å fylle ut bestillingsskjemaet på www.runnernorge.com

Når du legger inn en bestilling hos oss, anses du å ha gjort et tilbud om å kjøpe produktet (e) du har valgt basert på disse vilkårene.

Vi vil gi deg en bestillingsnummer via e-post etter at vi har mottatt tilbud om å kjøpe produktet (e).

Vi vil gi deg beskjed når vi behandle din bestilling ved å sende deg en ordrebekreftelse og skatt faktura via e-post. Tilbudet kan bare bli akseptert av oss etter at den har passert våre interne valideringsprosedyrer, for å hindre kredittkort eller betaling svindel.

Vi forbeholder oss skjønn til å nekte service, avslutte kontoer, fjerne eller redigere innhold eller kansellere ordre. Hvis en eller annen grunn overhodet kan vi ikke behandle eller akseptere din bestilling etter at betalingen er mottatt, vil vi kontakte deg via e-post eller telefon.

Levering av produkter

Du vil bli utstyrt med en estimert leveringstid når du kommer til kassen fra du bestiller. De estimerte leveringstider er i arbeidsdager-mandag til fredag, unntatt offentlige helligdager. Normal leveringstid er innen 3 til 7 virkedager fra datoen for betaling av bestillingen din.

Vi gjør vårt ytterste for å levere produktet innen beregnet leveringstid. Den faktiske leveringstider kan endres på grunn av endringer i tilbud eller forhold utenfor vår kontroll.

Vi oppfordrer deg til å besøke "Kunde Logg inn" på vår hjemmeside for å se leveringsstatus for dine produkter. Hvis ditt produkt (e) ikke har kommet innenfor estimert leveringstid, ta kontakt med oss.

Tilbake